niedziela, 8 marca 2015

Twarożek bananowy


Kremowe, owoce, dobre... - 3 słowa doskonale określające ten... serek? Niby serek, bo tzw. twarożek jako przekąska czy pasta kanapkowa. A najlepiej smakuje z dodatkiem masła orzechowego.

Składniki:
100 g twarogu
50 g banana
cynamon/miód/masło orzechowe/jogurt naturalny
Wszystko wystarczy zmiksować ze sobą.




5 komentarzy:

  1. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo dobre.
    Kocham masło orzechowe i banany. <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Rewelacyjne, potwierdzam.
    *.*

    OdpowiedzUsuń

Jeśli Ci się podobają przepisy - skomentuj. Bądź na bieżąco - obserwując bloga!
Spam jest ignorowany i usuwany.

Luximo Premium, czekolada mleczna z orzechami pistacjowymi i karmelizowanymi orzechami laskowymi

Ten moment, kiedy przechodzisz obok "koszy" (bo jak nazwać te ciągnące się przez pół sklepu nieregały?) i jeden blisko kasy jest...